Expertise


Expertise

Frank Geers (HTS, Bouwkunde) werkte ondermeer bij Bouwfonds Woningbouw, HBG Vastgoed (Mabon), Delta Projectontwikkeling, Grontmij Vastgoedontwikkeling en AM BV. Frank heeft als projectmanager, ontwikkelingsmanager, adjunct-directeur en projectdirecteur gewerkt aan verschillende bouwprojecten.

In 2001 gestart bij werkzaam AM (destijds Amstelland Ontwikkeling bv) in de functie van Ontwikkelingsmanager/locatiemanager. Sinds 2006 Adjunct-directeur met specialisatie in grootschalige gebiedsontwikkelingen en complexe binnenstedelijke herontwikkelingsopgaven. Met veel plezier en succes aan prijsvragen meegedaan. Het luisteren naar de klant, vertalen van diens wensen en realiseren van de droom binnen het budget is de ambitie waarmee Frank iedere opgave aanpakt en tot een goed einde wil brengen.

Frank is voorzitter van de Stichting Promotie Wonen Den Haag.

Sinds 2001 directeur/eigenaar van Philumax BV een bedrijf opgezet om te participeren in vastgoedbeleggingen in vakantiewoningen in Zweden. Betrokken bij de realisatie van een vakantiepark groot 20 hectare in Zweden, toegankelijk voor iedereen, dus ook voor de mindervalide medemens.

www.holidayinscandinavia.eu

Gezien de veranderende marktomstandigheden en herstructurering in staat om sinds 1 mei 2013 als onafhankelijke entrepreneur aan het herstel van de Nederlandse vastgoedmarkt bij te dragen.