Bodegraven - Résidence Willem de Zwijger

Project Description:

Résidence Willem de Zwijger ligt in Bodegraven op een mooie locatie aan de Willem de Zwijgerstraat, dicht bij het centrum van Bodegraven en met het Groene Hart om de hoek.

De traditionele architectuur met veel baksteen en glas past uitstekend in het beeld van de wijk Noord. Résidence Willem de Zwijger bestaat uit maximaal vijf bouwlagen met op de begane grond vier tweekamerappartementen. Op de vier bovengelegen etages bevinden zich de overige drieen vierkamerappartementen. In totaal zijn er veertien verschillende woningtypen, variërend in grootte van 70 m² tot 125 m².

Programma
38 appartementen

Ontwerp
Ben Kraan Architecten

Partners
Gemeente Bodegraven

Status van het project
Gerealiseerd

Betrokkenheid:
In dienst van AM betrokken als adjunct-directeur, verantwoordelijk voor passend ontwerp, contractvorming en onderhandeling met gemeente, verkoop etc.