Zweden – Sillebotten

Project Description:

Client:
 International Loghome Real Estate AB
Category:
Projectmanagement

Welkom bij Holiday in Scandinavia (Zweden)

Een bijzonder project van twee luxe vakantiewoningen in het dorpje Sillebotten in de provincie Värmland gelegen aan het schitterende meer Östra Silen. De woningen liggen tegen een heuvel, midden in de natuur en met een fantastisch uitzicht over het meer.

Sillebotten  is  goed  bereikbaar  vanaf  de  verschillende  veerhavens  en  vliegvelden.  Zo  ligt Göteborg  op  iets minder dan 200 km, Oslo op ongeveer 140 km en de veerhaven van Helsingborg op 430 km. De afstand Utrecht – Sillebotten is ongeveer 1250 km.

Faciliteiten omgeving
De woningen liggen midden in de natuur en wandelt zo de uitgestrekte bossen in. De locatie biedt een badstrand met kleine kinderspeelplaats en een kleine boothaven.

In de directe omgeving is voldoende te ondernemen. Het natuurgebied Glaskogen en de golfbaan Årjäng liggen op korte afstand.

Veel voorkomende activiteiten zijn golf, vissen, vlotvaren, kanovaren, mountainbiken, wandelen, paardrijden en zwemmen.In de winter behoren ijsvissen, sneeuwscootersafari’s, hondensleetochten, schaatsen, skiën en langlaufen tot de mogelijkheden, alles op redelijke afstand van de woning.

Programma
2 vakantie woningen

Status
Gerealiseerd

Internet
www.holidayinscandinavia.eu

Eigen betrokkenheid
Participant.